Loading...

Diensten MEDD
De verbindende innovatiecoach met lef.

Ons team heeft ruime ervaring in het coachen van verandertrajecten en het ontwerpen van gebruiksvriendelijke en veilige productoplossingen. De kracht van MEDD ligt in co-creatie en het visualiseren van zorgprocessen en veiligheidsrisico's. Wij leveren verrassende inzichten en werken vanuit 3 pijlers: Gedragsverandering, Veilig en plezierig werken, en Teamgericht verbeteren.

ZIEKENHUIS "MEDD is altijd op zoek naar manieren om MET professionals op toegankelijke en motiverende manieren bij te dragen aan verbeteren en kwaliteitsbewustzijn." | FABRIKANT "Al met al hoeft de weg naar CE niet saai te zijn met de methode van MEDD." | GGZ-instelling "Als eindproduct van de trainingen beschikken wij over breed gedragen protocollen en procedures, die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk." | TECHNOSTARTER "Vanaf een nulmeting en stakeholder-analyse heeft MEDD middels een procesmatig aanpak ons begeleid om ons product te realiseren." | GEÏNTEGREERDE 1STE-LIJNSZORG "Naast een inhoudelijk sterk onderzoek vond ik het erg prettig dat het procesmatig denken gevisualiseerd werd op allerlei nieuwe manieren. Dit gaf nieuwe inzichten.” | KENNISINSTELLING "MEDD heeft ons uitermate zorgvuldig ondersteunt bij het doen van gebruiksgericht onderzoek op het gebied van eHealth”. | ONDERWIJSINSTELLING “Het is MEDD gelukt om zelfs de meest technisch georiënteerde studenten in staat te stellen de gebruiker een duidelijke plaats te geven” | FABRIKANT "MEDD schept duidelijkheid en draagvlak bij prospectieve risicoanalyse van het gebruik rondom de tillift bij het MST Enschede”.
Gedragsverandering
Heldere, doelgerichte visualisaties
Veilig en plezierig werken
Praktische, gedragen oplossingen
Teamgericht verbeteren
Met elkaar leren en durven doen

Ons werk

MEDD is een onafhankelijk ontwerp- en adviesbureau voor de gezondheidszorg. Wij verenigen kennis van gebruikers, kwaliteit en veiligheid om in co-creatie zorgprocessen en medische hulpmiddelen aantrekkelijker en veiliger te maken.

Neem contact met ons op