Loading...

Over ons.
Met Elkaar Durven Doen.

De kracht van MEDD ligt in samenwerking. Ons team van enthousiaste ontwerpers, procesdenkers en Human Factors consultants levert gebruikersgerichte oplossingen waar zorgprofessionals zelfstandig en praktisch mee aan de slag kunnen. Onze buitenschil bevat een uitgebreid netwerk aan zorginstellingen, bedrijven en freelancers die zich inzetten om de zorg te verbeteren.

Team

Werkwijze

Vacatures

Met een enkel aanspreekpunt heeft u toegang tot een uitgebreid netwerk van expertise.

Onze partners

Werkwijze
Met Elkaar, Door inzet van Design.

MEDD is een ontwerp- en adviesbureau voor de gezondheidszorg. Wij geloven dat door inzet van procesgericht werken en Design (Thinking) de zorg efficiënter, toegankelijker en veiliger zal worden.

Onze mensgerichte werkwijze start bij het grafisch in kaart brengen van de klant- en gebruikersbehoeften. Door dit inzichtelijk te maken helpen wij onze klanten focus te creëren.

Eindgebruikers en overige stakeholders worden op een praktische manier bij onze projecten betrokken. Ons uitgebreide netwerk biedt onze klanten en ons team de mogelijkheid tijdig stakeholders te betrekken.

Klanten over MEDD

Ons team zet zich in om praktische oplossingen te leveren waar zorgprofessionals trots op zijn. Zelf zijn wij trots als we van onze klanten horen dat onze producten gebruiksvriendelijk en toegankelijk in gebruik zijn. Dat onze ontwerpen en interactieve workshops ervoor zorgen dat mensen (opnieuw) met elkaar het gesprek aangaan.

Kijk hier voor klantervaringen van zorgorganisaties, medtech-bedrijven en onderwijsinstellingen.

Vacatures
Kom jij ons team in 2020 versterken?

Vacature stagiaire Interaction Designer MEDD.

Kom jij ons team versterken als interactie-ontwerper? Denk aan meedraaien met ons Design Research en trainingsteam, grafische ondersteuning veiligheidsdocumenten & nieuwe huisstijl MEDD 2.0. Affiniteit met de zorg is een pre! Mail je motivatie en portfolio naar info@medd.nl of neem direct telefonisch contact op met Kitty ter Borg op het nummer 06 28 484 299.

Ons werk

Neem contact met ons op